Pariul Zilei: Inter Milano - AC Milan

Analiza meciuri

Inter Milano – AC Milan
Unul dintre cele mai vechi derbiuri ale Europei este cel dintre Inter Milano si AC Milan, doua cluburi care in ultimii ani nu au avut forta sa se lupte pentru titlu dar care inca se bucura de o mare sustinere pentru a reveni in topul Seriei A.

In primele etape ale campionatului AC Milan a suferit o singura infrangere, dar Inter Milano este formatia care a adunat mai multe puncte si se afla pe al treilea loc al clasamentului. Diferenta dintre Inter si Juventus Torino este destul de mare deoarece campioana en-titre a Italiei a castigat toate meciurile si are punctaj maxim, insa pentru jucatorii antrenati de Luciano Spalletti si o calificare in UEFA Champions League ar reprezenta o perfomanta onorabila. In momentul de fata Inter Milano are 5 victorii consecutive si reusitele din Champions League au crescut increderea echipei care spera sa obtina inca un succes impotriva rivalilor de la AC Milan.

In ultimele confruntari dintre cele doua echipe s-a inregistrat o diferenta foarte mica, ceea ce inseamna ca si in aceasta seara trebuie sa ne asteptam la un scor foarte strans. Toutsi, daca avem in vedere perioada foarte buna prin care trec gazdele de astazi pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al interistilor care este cotat cu 2.40 si ii vor aduce pe fotbalistii lui Spalletti mai aproape de obiectivul propus.


{{notification_msg}}