Freiburg si Borussia Monchengladbach se dueleaza in aceasta etapa din Bundesliga.

"> Freiburg si Borussia Monchengladbach se dueleaza in aceasta etapa din Bundesliga.

" /> Freiburg si Borussia Monchengladbach se dueleaza in aceasta etapa din Bundesliga.

" />

Pariul Zilei: Freiburg - Borussia Monchengladbach

Analiza meciuri

Freiburg – Borussia Monchengladbach

Una dintre surprizele acestui inceput de sezon din Germania este Borussia Monchengladbach, o formatie care a suferit doar o infrangere pana acum si care va incerca sa se impuna in deplasarea de la Freiburg.

Aceasta partida va incepe de la ora 21:30, iar pariorii ar trebuie sa tina cont de perioada foarte buna prin care trec oaspetii de la Monchengladbach.  In ultimele 3 partide jucatorii antrenati de Dieter Hecking nu au incasat nici un gol si au marcat de 13 ori. Chiar daca cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat intr-un meci amical cu Wiener, trebuie scoasa in evidenta             victoria cu 3-0 obtinuta in deplasare la Bayern Munchen. Cel mai bun marcator din lotul Borussiei este Alassane Plea, un atacant de 25 ani care a venit in aceasta vara de la Nice si a inscirs de 5 ori in campionatul Germaniei. Gruparea din Monchengladbach nu evolueaza in cupele europene, dar daca observam situatia din clasament atunci trebuie sa ne asteptam ca la sfarsitul sezonului Borussia sa termine in primele 6 clasate.

Freiburg nu este una dintre echipele care sa emita pretentii in Bundesliga, ultima victorie a gazdelor a fost obtinuta la sfarsitul lunii septembrie si increderea jucatorilor se afla in declin. In acest context ne putem astepta la un joc dominat de Borussia Monchengladbach,  iar casele de pariuri vor acorda cota 2.15 celor care vor miza pe succesul oaspetilor.


{{notification_msg}}