Pariul Zilei: Frankfurt - Dusseldorf

Analiza meciuri

Frankfurt – Dusseldorf

Primele 7 etape din Bundesliga au separat deja formatiile care se vor lupta pentru titlu si echipele care vor incerca sa se mentina in primul esalon al fotbalului german, iar confruntarea dintre Frankfurt si Dusseldorf poate avea un final anticipat daca analizam mai atent cele doua adversare.

Dusseldorf a reusit sezonul precedent sa termine pe prima pozitie din liga secunda germana si acum se lupta pentru mentinerea in Bundesliga. Misiunea antrenorului Friedhelm Funkel nu va fi deloc una usoara deoarece dupa 7 etape Fortuna Dusseldorf se afla pe locul 17, la egalitate cu ultima clasata, VFB Stuttgart. Nu trebuie surprinda nici faptul ca jucatorii din Dusseldorf au marcat doar 5 goluri, iar in ultimele 3 etape au suferit 3 infrangeri care au afectat increderea echipei. Dupa promovarea in primul esalon al fotbalului german Fortuna Dusseldorf nu a realizat transferuri foarte scumpe, majoritatea fotbalistilor sunt tineri si inca nu se pot ridica la standardul Bundesligii. In acest timp Frankfurt este o formatie in ascensiune care a cucerit anul trecut Cupa Germaniei, iar acum evolueaza in Europa League si se afla pe a saptea pozitie din campionat. 

Ultima confruntare dintre cele doua formatii a avut loc in urma cu 5 ani si a fost castigata tot de Frankfurt, iar pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al gazdelor care este cotat cu 1.70, o cota foarte generoasa avand in vedere diferentele dintre cele doua formatii. 

{{notification_msg}}