Pariul Zilei: FC Voluntari - Hermannstadt

Analiza meciuri

FC Voluntari - Hermannstadt

Una dintre formatiile care are cele mai mari probleme cu retrogradarea este FC Voluntari, gruparea ilfoveana va intalni astazi pe Hermannstadt intr-o confruntare de care pot profita si pariorii. FC Voluntari se afla pe ultima pozitie a campionatului cu doar 8 puncte obtinute in cele 17 etape disputate pana in prezent, singura victorie din aceasta editie de Liga I fiind obtinuta pe teren propriu in compania celor de la Concordia Chiajna. Chiar daca Hermannstadt este o nou promovata in Liga I, sibienii pot profita de perioada nefasta prin care trece echipa adversa si in cazul in care ar obtine cele 3 puncte formatia sibiana poate urca in primele 6 pozitii din campionatul Romaniei.

Gazdele de astazi au suferit deja 6 infrangeri consecutive printre care se numara si eliminarea din Cupa Romaniei produsa tot de Hermannstadt la capatul unui meci in care ilfovenii au fost umiliti cu scorul de 3-0. Cea mai recenta infrangere a celor din Voluntari a fost un esec categoric in compania liderului CFR Cluj, iar cele 5 goluri incasate de trupa lui Cristiano Bergodi au afectat si mai mult moralul jucatorilor.

Speram ca argumentele expuse in acest articol sa fie suficient de puternice pentru a va determina sa mizati pe varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.45 si va aduce profit si in cazul unui rezultat de egalitate intre cele doua formatii.

{{notification_msg}}