Pariul Zilei: FC Botosani - Universitatea Craiova

Analiza meciuri

FC Botosani - Universitatea Craiova

Una dintre cele mai puternice echipe din Liga I este Universtiatea Craiova, o formatie care a evoluat in acest an in cupele europene si care isi propune si in acest sezon sa termine intre primele clasate din Liga I. In prezent oltenii au adunat 26 de puncte si se afla pe pozitia patra, insa au o sansa foarte imporanta sa obtina inca 3 puncte pretioase in deplasarea de la FC Botosani.

Formatia botosaneana are din nou probleme cu retrogradarea, in cele 15 etape disputate pana in porezent jucatorii antreanti de Constantin Enache au adunat doar 16 puncte si ocupa locul 13. Chiar daca mai sunt multe etape de disputat din sezonul normal, FC Botosani nu a reusit decat 2 victorii pe teren propriu, iar acest lucru ne demonstreaza faptul ca in acest sezon moldovenilor le va fi foarte greu sa se mentina in Liga I. De aceasta criza de la FC Botosani poate profita Universitatea Craiova, oaspetii de astazi sunt neinvinsi de 7 etape iar in ultimele 5 deplasari acestia au marcat 12 goluri si nu au suferit nici o infrangere. Cel mai important jucator al oltenilor este Alexandru Mitrita, autor a 10 goluri in acest campionat acesta este favorit sa marcheze si in aceasta seara.

Luand in considerare toate argumentele expuse anterior pariorii ar trebui sa mizeze pe victoria craiovenilor, un pronostic foarte generos care este cotat cu 2.70 de majoritatea agentiilor din tara. 

{{notification_msg}}