Pariul Zilei: Concordia Chiajna - Universitatea Craiova

Analiza meciuri

Concordia Chiajna – Universitatea Craiova

Aceasta etapa intermediara din Liga I ofera o sansa in plus pariorilor sa obtina cote profitabile, iar in articolul de astazi vom prefata intalnirea dintre Concordia Chiajna si Universitatea Craiova, doua formatii intre care exista o diferenta foarte mare. Oapsetii acestei partide sunt oltenii de la Universitatea Craiova, o formatie care a adunat pana in prezent  29 de puncte si spera sa obtina inca o victorie pentru a pastra sanse la o calificare in cupele europene.

Cea mai iubita grupare din Oltenia a evoluat si in acest an in Europa League, iar in ultima deplasare echipa pregatita de Devis Mangia a suferit o infrangere la Botosani. Acest esec ii va motiva si mai mult pe fotbalistii Universitatii sa lupte pentru victorie si trebuie sa tinem cont de faptul ca nici Concordia Chiajna nu trece prin cea mai buna perioada.

Gazdele de astazi au inregistrat deja 6 meciuri consecutive fara victorie in care au marcat o singura data si pariorii nu trebuie sa omita faptul ca formatia din Chiajna este echipa cu cele mai putine goluri marcate in acest sezon de Liga I.  Avand in vedere aceste conditii va recomandam sa mizati pe succesul oltenilor cotat cu 1.70, un pronostic foarte generos daca ne amintim de toate diferentele dintre cele doua adversare.  

{{notification_msg}}