Pariul Zilei: Chindia Târgovişte - CFR Cluj

Analiza meciuri

Chindia Targoviste - CFR Cluj

In aceasta seara se vor disputa mai multe partide din Cupa Romaniei, iar unul dintre duelurile care merita atentia pariorilor este cel dintre Chindia Targoviste si CFR Cluj, doua formatii intre care exista o diferenta enorma si care se vor intalni de la ora 21:30.

Chindia Targoviste este gazda acestei partide, dar si formatia care este cotata cu a doua sansa la victorie. Echipa antrenata de Viorel Moldovan nu a avut cel mai bun start de sezon, din cele 8 etape Chindia a suferit doua infrangeri, iar in Cupa Romaniei a obtinut o victorie in deplasare la Moreni. Pentru formatia din Targoviste calificarea in urmatoarea faza a competitiei va fi destul de dificila deoarece adversara de astazi este campiona Ligii I din editia precedenta si una dintre cele mai puternice grupari din Romania.

CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei de 4 ori, cea mai recenta reusita fiind inregistrata in 2016, insa trebuie tinem cont de faptul ca lotul clujenilor a suferit destul de multe modificari de la acel succes. Probabil ca cel mai important jucator al campioanei Romaniei este George Tucudean, insa exista posibilitatea ca antrenorul Toni Conceicao sa menajeze cativa dintre titularii obisnuiti pentru meciul de saptamana viitoare cu Universitatea Craiova. In concluzie, invitam pariorii sa mizeze pe un succes al clujenilor pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.55, un pronostic foarte profitabil avand in vedere avantajele campioanei Romaniei.

{{notification_msg}}