Pariul Zilei: Atalanta - Napoli

Analiza meciuri

Atalanta - Napoli

Pentru Napoli va fi foarte dificil sa reuseasca si in acest sezon sa se califice in UEFA Champions League deoarece in cursa pentru primele 4 pozitii din Serie A se mai afla Inter Milano, AC Milan si Lazio Roma. Diferenta fata de liderul Juventus Torino este deja prea mare pentru napoletani, insa trupa pregatita de Carlo Ancelotti poate obtine 3 puncte foarte importante in aceasta seara in deplasarea de la Atalanta.

Formatia gazdelor a trecut printr-o perioada foarte buna in care au obtinut 4 victorii consecutive in Serie A, dar in ultima etapa increderea celor de la Atalanta a fost afectata de esecul suferit in deplasare la Empoli. Dupa aceasta infrangere pentru antrenorul Gian Piero Gasperini va fi foarte greu sa ii readuca pe fotbalistii sai la acelasi nivel de concentrate, in timp ce Napoli are un moral foarte bun dupa victoria impotriva sirbilor de la Steaua Rosie Belgrad din gruple UEFA Champions League.

Trebuie sa mai specificam si faptul ca in formula oaspetilor pot evolua cativa fotbalisti foarte talentati printre care ii vom reaminti pe Lorenzo Insigne, Dries Mertens, Marek Hamsik sau Kalidou Koulibaly. Din pacate va lipsi fundasul roman Vlad Chiriches care este accidentat, dar pariorii pot miza pentru o cota de 2.15 pe succesul oaspetilor deoarece Napoli are suficiente avantaje pentru a reusi sa obtina inca o victorie in aceasta deplasare.

{{notification_msg}}