Pariul Zilei: AEK Atena - Ajax Amsterdam

Analiza meciuri

AEK Atena - Ajax Amsterdam

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de astazi este cel dintre AEK Atena si Ajax Amsterdam, o confruntare pe care olandezii de la Ajax vor incerca sa o castige pentru a-si asigura calificarea in optimiile UEFA Champions League.  Formatia olandeza se afla intr-o grupa destul de dificila in care favorite pentru primele locuri erau Bayern Munchen si Benfica Lisabona, insa lancierii nu au suferit nici o infrangere in cele 4 etape si au adunat 8 puncte.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre AEK Atena, campioana Greciei a pierdut toate partidele din grupa, iar in ultimele 4 partide jucatorii antrenati de  Marinos Ouzounidis au marcat o singura data si au suferit 3 esecuri. Aceste rezultate dezamagitoare au diminuat increderea grecilor, iar in duelul de astazi defensiva celor de la AEK Atena va trebui sa reziste uneia dintre cele mai ofensive echipe din Olanda.

Ajax Amsterdam a inregistrat 12 meciuri consecutive fara infrangere, iar in ultimele doua etape lancierii au marcat 10 goluri. Cei mai importanti fotbalisti ai oaspetilor sunt Dusan Tadic si Klaas-Jan Huntelaar, doi jucatori care au evoluat multi ani in cupele europne si au acumulat multa experienta la acest nivel. Victoria olandezilor este cotata cu 1.74 si reprezinta cel mai indicat pronostic in aceasta zi in care vor avea mai multe meciuri tensionate in UEFA Champions League.

{{notification_msg}}