Pariul Zilei: AC Milan - Atalanta

Analiza meciuri

AC Milan - Atalanta

Unul dintre meciurile pe care pariorii ar trebui sa le urmareasca cu mare atentie este cel dintre AC Milan si Atalanta, o partida care poate fi profitabila daca alegeti pronosticul corect.

Trupa milaneza este gazda acestei intalniri, iar rossonerii trebuie sa castige pentru a nu se indeparta foarte mult de primele locuri din clasament. Inaintea acestei etape AC Milan se clasa pe locul 16, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca jucatorii lui Gennaro Gattuso au disputat doar 3 meciuri, in timp ce majoritatea formatiilor au cate 4 sau 5 partide jucate.

Moralul celor de la AC Milan a fost imbunatatit si de victoria din Europa League, iar pariorii trebuie sa isi aminteasca faptul ca Atalanta nu are nici un succes in ultimele 5 partide si in precedentele 3 meciuri nici macar nu a reusit sa marcheze. In aceste conditii va fi foarte greu ca antrenorul oaspetilor, Gian Piero Gasperini, sa isi mobileze fotbalistii sa obtina o victorie pe terenul unei echipe care isi propune o clasare in primele 4 locuri din clasament. In ultimele 5 meciuri directe AC Milan nu a obtinut nici o victorie, dar in duelul de astazi va recomandam sa mizati pe un succes al trupei milaneze pentru o cota de 2.00 deoarece Atalanta trece printr-o perioada nefasta.

 
{{notification_msg}}