Optimi in Cupa Regelui: Girona - Atletico Madrid

Analiza meciuri

Girona - Atletico Madrid

Acest duel al Cupei Regelui pare a fi una din cele mai interesante, deoarece Atletico Madrid este una din principalele favorite la castigarea trofeului. Dar sa nu uitam nici faptul ca adversarii de la Girona traverseaza o perioada buna in acest sezon, situandu-se in partea de mijloc a clasamentului. Girona si Atletico Madrid au remizat 1-1 in acest sezonul.

Girona

Desi nu traverseaza o perioada constanta in ceea ce priveste rezultatele, Girona poate fi multumita cu a noua pozitie a clasamentului. Momentan sunt intr-o serie de cinci etape fara victorie, din care doua au fost pierdute, cu Ath. Bilbao si Sevilla. In ultimile doua etape au remizat 1-1 cu Getafe si 2-2 cu Levante - intr-o partida in care au fost la conducere in doua randuri si au avut avantaj numeric pe teren. Lotul sufera de un numar destul de ridicat de jucatori accidentati, printre acestia numarandu-se mijlocasul Aday si atacantul ivorian Doumbia.

Atletico Madrid

A suferit doar o singura infrangere in campionat si cu toate acestea numarul ridicat de remize ii claseaza pe a doua pozitie, la o diferenta de cinci puncte de liderul Barcelona. Forma recenta este una solida, cu trei victorii in ultimile patru etape - prima obtinuta acasa cu Alaves (3-0), in deplasarea de la Valladolid au invins cu 3-2 si in urma cu doua etape au adunat toate cele trei puncte, la scor minim cu Espanyol. In ultima etapa au intalnit in deplasare urmaritoarea lor din clasament - Sevilla, partida ce a fost incheiata la egalitate 1-1, facand ca diferenta de doua puncte din clasament sa ramana aceeasi. Doi dintre cei mai importanti atacanti ai lotului - Costa si Martins sunt incerti pentru acest duel.

{{notification_msg}}