MLS:Real Salt Lake City - Orlando City

Analiza meciuri

Real Salt Lake City - Orlando City

Vineri seara avem un singur meci in MLS, intre ultima echipa din Conferinta de Vest, Real Salt Lake, si a patra clasata din Conferinta de Est , Orlando City, care in momentul de fata are cu noua puncte mai mult in clasament. Dar este bine de stiut ca echipa din Florida nu a reusit prea multe in ultimele cinci meciuri , in timp ce Real are sapte infrangeri in deplasare si trei victorii consecutive acasa . Ambele dueluri intre aceste doua echipe sezonul trecut s-au terminat nedecis .

Real Salt Lake City

             Echipa din Salt Lake City asteapta prima victorie contra celor de la Orlando, mai ales ca majoritatea punctelor le-au castigat pe teren propriu. Jucatorii antrenati de Petke au invins in ultimele trei meciuri acasa pe NY City, Philadelphia si Minnesota, dar au intrgistrat si sapte infrangeri consecutive, sase in campionat si una in Cupa Americii impotriva lui Sacramento. Toate aceste rezultate au dus la locul care il ocupa in clasament , fiind la cinci puncte de locurile de playoff , playofful fiind singura lor sansa de a mai salva ceva sezonul acesta, dar pentru asta trebuie sa castige puncte si in deplasare si in special sa castige meciul contra celor de la Orlando. In acest meci nu se vor baza pe fundasul Phillips, mijlocasul Rusnak si atacantul Barret, toti fiind accidentati, in timp ce mijlocasul Beckermann si fundasul Beltran revin la echipa dupa accidentare .

Orlando City

            Echipa din Florida vine dupa o infrangere dura cu 0-4 in deplasare la Chicago , inaintea acestui meci inregistrand trei egaluri consecutive in MLS, rezultate in urma carora echipa clasata pe locul sapte, NY Red Bulls s-a apropiat la trei puncte de ei .Echipa a fost eliminata si din Cupa Americii dupa o infrangere acasa contra marii rivale locale Miami, asa ca putem spune ca echipa este in criza de rezultate, mentinandu-si locul in clasament datorita rezultatelor din prima parte a campionatului. Ce este ingrijorator pentru antrenorul Kreis este ca au reusit sa castige doar patru puncte in ultimele opt meciuri, avand si probleme de lot, fundasul Alston si atacantul Larin fiind accidentati, in vreme ce mijlocasul Garcia a parasit echipa zilele trecute .

{{notification_msg}}