MLS: LA Galaxy - Orlando City

Analiza meciuri

Los Angeles Galaxy - Orlando City

LA Galaxy si Orlando City se intalnesc in etapa 22 a Major Soccer League. Gazdele acestei partide ocupa pozitia secunda a Conferintei de Vest, pe cand cei de la Orlando se situeaza doar pe a noua pozitie in Conferinta de Est, la o diferenta de 14 puncte. Din ultimile lor trei intalniri directe, Orlando castiga doua dintre ele.

Los Angeles Galaxy

Dupa un inceput de sezon ceva mai slab, jocul lor s-a imbunatatit - ocupand in momentul de fata pozitia secunda a Conferintei de Vest. Pe prima pozitie situandu-se cei de la Dallas, din partea carora au suferit si  ultima infrangere  la sfarsitului lunei mai. LA Galaxy se afla intr-o serie de sase partide fara infrangere in campionat, insa esueaza in Cupa, in fata celor de la Portland; fiind eliminati din competitie. Dupa ce izbutesc  un numar de trei victorii, in ultima etapa intampina mari dificultati. Dar reusesc  sa restabileasca egalitatea dupa ce au fost condusi cu 2-0. Dupa schimbarile mai putin inspirate ale antrenorului Schmid din ultima partida, ne asteptam sa adopte noi modificari.

Orlando City

Sosirea noului antrenor James O'Connor  din incepulul lunei iulie, inca nu pare sa aiba rezultatele asteptate. Sa nu uitam ca cei de la Orlando s-au aflat intr-o serie de sase victorii, in urma carorora nimeni nu ar fi prezis o criza atat de severa. In urma performantei mentionate, contabilizeaza un numar  de noua infrangeri consecutive; seria negativa fiind intrerupta in urma cu trei etape prin reusita in fata celor de la Toronto. Insa esueaza in ultimile doua etape, prima data pe terenul celor de la Columbus in care au pierdut partida pe final cu scorul de 3-2; iar in ultima runda pierd pe teren propriu, 2-0 cu NY City. In urma accidentarilor de care sufera echipa, ne asteptam ca Tarek sa fie introdus in ajutorul apararii.

{{notification_msg}}