Merseyside Derby:Liverpool - Everton

Analiza meciuri

Liverpool - Everton    


Derbyul orasului Liverpool se va disputa pe Anfield Road, cormoranii traverseaza o perioada mai buna in campionat, perioada in care au reintrat in lupta pentru o pozitie de cupa europeana. Everton a cazut in cea de-a doua parte a clasamentului dupa ultimele rezultate iar obiectivele lor din acest sezon par a fi compromise. In duelurile directe Everton nu a mai invins de 5 ani dar au obtinut multe remize, in meciul tur cele doua echipe au terminat la egalitate 1-1.

Liverpool


Liverpool va juca la victorie pentru ca o remiza le-ar zadarnici planurile europene, sunt in acest moment pe locul 8 au un meci mai putin disputat si sunt la 5 puncte de Manchester United care ocupa pozitia 5. Atmosfera la echipa este una extraordinara dupa victoria din Europa League in fata celor de la Borussia Dortmund, nemtii au condus cu 3-1 dar Liverpool a revenit in stilul caracteristic si a castigat meciul cu 4-3. Klopp are ceva probleme de lot inaintea acestei partide si nu va putea conta pe Gomez, Henderson si Benteke.


Everton


Everton trece printr-o criza a rezultatelor, au inceput cu o serie de 3 remize si au continuat cu 3 infrangeri, in aceasta perioada au tot coborat in clasament. Au in acest moment 11 puncte peste locurile retrogradabile si au nevoie de cel putin o victorie pentru a sta linistiti pana la finalul sezonului. Singurul obiectiv ramas pentru ei este Fa Cup unde vor juca in semifinale impotriva celor de la Manchester United. Antrenorul Martinez nu ii va avea la dispozitie in aceasta seara pe Coleman si Baine in timp ce Lennon si Cleverley sunt incerti

{{notification_msg}}