Meciul Zilei: Universitatea Craiova - Sepsi

Analiza meciuri

Universitatea Craiova - Sepsi

Dupa prima jumatate a sezonului normal din Liga I avem deja o diferenta semnificativa care separa echipele ce se vor lupta pentru cupele europene si care vor incerca sa evite retrogradarea. Desi nu li se acordau prea multe sanse la inceputul acestei editii de campionat, jucatorii de la Sepsi au reusit sa surprinda microbistii prin rezultatele foarte bune, iar astazi trupa antreanta de Eugen Neagoe spera sa obtina un rezultat pozitiv in deplasare la Universitatea Craiova, pe unul dintre cele mai fierbinti stadioane din Romania.

Universitatea Craiova a suferit o singura infrangere pe teren propriu si trebuie subliniat faptul ca cea mai iubita echipa a Olteniei a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor chiar daca a vandut in vara cativa dintre cei mai importanti fotbalisti din lot. Formatia din Craiova a inregistrat deja 4 victorii consecutive si trebuie amintit faptul ca publicul gazda isi va incuraja frenetic favoritii sa obtina a cincea victorie in duelul de astazi. Distanta dintre Universitatea Craiova si liderul CFR Cluj nu este foarte mare, trupa lui Devis Mangia are nevoie de doar 4 puncte pentru a egala campioana din sezonul precedent.

In concluzie, ne putem astepta la o partida in care oltenii sa atace si isi creeze mai multe ocazii, dar Spesi a demonstrat ca poate face fata presiunii, iar cel mai indicat pronostic este varianta de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.65 si poate aduce profit si in situatia in care oaspetii evita infrangerea.

{{notification_msg}}