Meciul Zilei: Universitatea Cluj - Petrolul Ploiesti

Analiza meciuri

Universitatea Cluj - Petrolul Ploiesti

Iubitorii fotbalului vor avea astazi multe meciuri interesante pe care le pot urmari, insa unul dintre cele mai speciale dueluri este cel dintre Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, doua dintre formatiile din Liga a doua care se lupta pentru promovare.

Petrolul Ploiesti este echipa oaspete a acestei partide, insa in acest moment trupa antrenata de Leontin Grozavu  are cea mai eficienta aparare din esalonul secund cu doar 2 goluri incasate in 7 meciuri. Acest antrenor a mai reusit sa promoveze si cu FC Botosani in urma cu cativa ani, iar faptul ca Petrolul beneficiaza de o mare sustinere il va ajuta sa isi indeplineasca obiectivele din acest sezon. Trupa lupilor galbeni  a inregistrat 3 victorii consecutive fara sa incaseze gol, iar increderea jucatorilor este foarte ridicata.

Si Universitatea Cluj traverseaza o perioada foarte buna, in ultimele 5 meciuri ardelenii au inregistrat 4 victorii si au suferit un esec chiar in ultima etapa in care s-au deplasat la FC Arges. Diferenta dintre formatia clujeana si Petrolul Ploiesti este de 4 puncte in favoarea oaspetilor de astazi, iar casele de pariuri se asteapta la un duel foarte echilibrat intre cele doua grupari. In aceste conditii cel mai indicat pronostic este optiunea de sub 2.5 goluri inscrise, care este cotata cu 1.75 si poate aduce profit indiferent de castigatoarea acestei confruntari.

{{notification_msg}}