Meciul Zilei: Sevilla - Real Madrid

Analiza meciuri

Sevilla - Real Madrid

La mijlocul acestei saptamani vor avea loc etape intermediare in cateva dintre cele mai importante campionate, iar din aceste meciuri noi ne vom indrepta atentia spre partida dintre Sevilla si Real Madrid. Cele doua grupari au obtinut rezultate foarte bune in cupele europene, Real Madrid fiind castigatoarea a ultimelor 3 editii de UEFA Champions League, in timp ce Sevilla a castigat de trei ori trofeul Europa League in ultimii 5 ani. Si in acest sezon cele doua grupari reprezinta Spania in cupele europene, iar in prima partida din faza grupelor ambele formatii au reusit cate o victorie.

Inaintea acestei etape galacticii de la Real Madrid se aflau pe pozitia secunda a clasamentului, la egalitate cu FC Barcelona, in timp ce Sevilla ocupa locul 7 din La Liga. Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca Real Madrid are cea mai eficienta aparare din campionatul Spaniei, cele 3 goluri incasate de trupa pregatita de Julen Lopetegui ne demonstreaza organizarea si calitatea sectorului defensiv. Spre deosebire de Sevilla, galacticii au resurse financiare suficiente pentru a-si pastra cei mai valorosi fotbalisti in lot,  iar in duelul de astazi Real Madrid este favorita la victorie.

Speram ca aspectele prezentate in acest articol sa fie suficient de convingatoare pentru a va determina sa mizati pe succesul madrilenilor, un pronostic care este cotat cu 1.85 si care le poate aduce galacticilor prima pozitie din clasament.

{{notification_msg}}