Meciul zilei Real Madrid - TSKA Moscova

Analiza meciuri

   Real Madrid - TSKA Moscova

   In ultima etapa a grupelor UEFA Champions League s-au stabilit deja in cea mai mare parte echipele calificate in faza optimilor, dar nu stim inca ordinea din clasament si formatiile care vor continua in Europa League. Pentru acest obiectiv CSKA Moscova se va deplasa in aceasta seara pe Santiago Bernabeu pentru a incerca sa obtina un rezultat pozitiv impotriva campioanei Europei, Real Madrid.

   Rusii de la CSKA Moscova se afla pe pozitia a patra la egalitate de puncte cu Plezn care va intalni pe AS Roma in ultimul meci din grupa. In cazul in care ambele formatii vor termina cu 4 puncte cehii de la Plezn sunt avantajati deoarece au reusit sa obtina o victorie in confruntarile directe. Totusi, gruparea moscovita este singura echipa care a reusit sa o invinga pe Real Madrid, iar faptul ca galacticii nu mai au o miza consistenta poate reprezenta un beneficiu pentru oaspetii acestei partide.

   Pentru madrileni urmeaza un meci in campionatul Spaniei contra celor de la Rayo Vallecano, iar apoi vor participa la Campionatul Mondial al cluburilor, deci jucatorii spanioli au un program destul de incarcat si este posibil ca antrenorul Santiago Solari sa menajeze cativa titulari. Asadar, ne asteapta o confruntare foarte interesanta in care Real Madrid este favorita, dar noi va sugeram sa alegeti optiunea de sub 3.5 goluri marcate cotata cu 1.75  deoarece spaniolii nu sunt foarte motivati in acest duel.

{{notification_msg}}