Meciul Zilei: Rangers - Villarreal

Analiza meciuri

Rangers - Villarreal

In cea mai echilibrata grupa din Europa League se vor disputa astazi doua meciuri care pot decide soarta celor 4 formatii, iar duelul dintre Rangers si Villarreal este meciul in care se vor intalni echipele cu cele mai multe goluri marcate in Grupa G. Spaniolii de la Villarreal sunt in acest moment lideri in clasament, cele 6 puncte si golevarajul foarte bun le confera jucatorilor antrenati de Javier Calleja un avantaj in aceasta intalnire.

Rangers va evolua cu mai multa presiune deoarece nu pot rata ocazia de a obtine o victorie pe teren propriu, in conditiile in care in partida precedenta scotienii au pierdut la Spartak Moscova si urmeaza o deplasare la Rapid Viena. Ultimele doua victorii din campionat au imbunatatit moralul celor de la Rangers, in aceste partide gazdele de astazi au marcat 10 goluri, iar in acest sezon Rangers chiar poate face o concurenta adevarata rivalilor de la Celtic in lupta pentru titlu.

Rezultatele din campionat ale celor de la Villarreal nu sunt atat de promitatoare, in acest moment ocupand locul 16, dar trebuie sa tinem cont si de nivelul superior din campionatul Spaniei. Trebuie sa ne asteptam la o partida foarte tensionata si dramatica, iar propunerea noastra pentru pariori este sansa dubla 1X care este cotata cu 1.75 si va pastra sanse de calificare in primavara europeana pentru ambele formatii. 

{{notification_msg}}