Meciul Zilei: PSG - Liverpool

Analiza meciuri

PSG -Liverpool

Cea mai interesanta grupa din UEFA Champions League este Grupa C, acolo unde exista o diferenta de doar 2 puncte intre cele 4 echipe. PSG era considerata principala favorita la calificare insa campioana Frantei a reusit sa adune doar 5 puncte dupa primele 4 etape, iar in aceasta seara formatia pariziana va intalni pe Liverpool, finalista editiei precedente. Din aceasta grupa mai fac parte Steaua Rosie Belgrad si Napoli, deci meciul din aceasta seara de pe Parc des Princes poate fi decisiv pentru cele doua formatii.

Pentru PSG ar fi o mare dezamagire daca ar parasi competitia inca din aceasta faza, conducerea clubului a investit sume foarte mari in achizitionara unora dintre cei mai talentati fotbalisti din lume. Din pacate pentru fanii parizienilor, Kylian Mbappe si brazilianul Neymar au probleme medicale si sunt sanse mari sa lipseasca in aceasta partida. In aceste conditii antrenorul gazdelor, Thomas Tuchel, este nevoit sa il foloseasca pe Edinson Cavani, singurul varf autentinc din lot care poate influenta rezultatul acestei intalniri. De partea cealalta Jurgen Klopp ii are la dispozitie pe Mohamed Salah si Robert Firminio, doi dintre cei mai periculosi fotbalisti din echipa cormoranilor.

Cel mai indicat pronostic este o victorie a parizienilor cotata cu 2.10, insa noi va recomandam sa urmariti aceasta partida chiar daca nu veti paria deoarece aveti prilejul sa urmariti doua dintre cele mai puternice formatii din Europa. 

{{notification_msg}}