Meciul Zilei: PAOK Salonic - Benfica Lisabona

Analiza meciuri

PAOK Salonic – Benfica Lisabona

Dupa ce a ratat victoria in meciul de la Lisabona, Benfica va incera sa obtina calificarea in returul de la Salonc, acolo unde PAOK are mai multe avantaje si nu trebuie sa riste foarte mult. Avand in vedere faptul ca scorul in prima mansa a fost de 1-1, pentru PAOK Salonic este suficient un rezultat de egalitate fara goluri marcate pentru a-si castiga dreptul de a evolua in faza grupelor.

Vice-campioana Greciei nu si-a creat foarte multe ocazii in partida din tur, dar au reusit sa faca fata tentativelor de atac initiate de Benfica, iar daca ne amintim faptul ca in cea mai recenta partida disputata de PAOK gazdele de astazi s-au impus cu scorul de 1-0, atunci putem sa afirmam ca Razvan Lucescu a reusit sa organizeze foarte bine compartimentul defensiv. Probabil ca si in acest meci gruparea din Salonic va fi dominata, iar Benfica isi va crea majoritatea fazelor importante. Cele doua formatii s-au m-ai intalnit si in trecut in competitiile europene, dar ultimele doua confruntari din Grecia au fost castigate de portughezi cu scorul de 2-1.

In cazul acestui meci este dificil sa anticipam scorul final, dar stim cu siguranta ca vom avea parte de un duel tensionat in care Benfica Lisabona va risca foarte mult pentru a se impune, iar propunerea noastra pentru pariori este varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.60 de majoritatea agentiilor de pariuri.

 

{{notification_msg}}