Meciul zilei PAOK - BATE Borisov

Analiza meciuri

Castigatoarea Grupei L din UEFA Europa League a fost deja decisa dupa ce Chelsea Londra a castigat toate meciurile disputate, iar PAOK Salonic si BATE Borisov se vor lupta in aceasta seara pentru a doua pozitie din clasament si calificarea in primavara europeana.

Cele mai multe sanse in acest moment le au cei de la BATE Borisov, campioana din Belarus a aduant 6 puncte din victoriile cu ungurii de la MOL, in timp ce PAOK Salonic are doar un succes obtinut in partida din Belarus. Gazdele de astazi pot profita de avantajului terenului propriu si sa obtina o victorie decisiva, dar vice-campioana Greciei trebuie sa fie atenta si la golaveraj. In ultimele 4 meciuri de pe teren propriu jucatorii antrenati de Razvan Lucescu s-au impus de fiecare data si au marcat cate 2 goluri. Partida din tur s-a terminat cu victoria clara a grecilor care au marcat de 4 ori in poarta celor de la BATE, dar sansele de calificare in primavara europeana depind si de rezultatul care se va inregistra in celalalt meci din grupa.

PAOK Salonic si BATE Borisov promit sa ne ofere un meci foare tensionat chiar daca nu ne asteptam la un numar mare de goluri, iar celor care doresc sa parieze le propunem sa mizeze pe succesul grecilor care este cotat cu 1.70 si poate aduce un motiv de celebrare pentru fanii celor de la PAOK.

{{notification_msg}}