Meciul Zilei: Manchester United - Arsenal

Analiza meciuri

Manchester United - Arsenal Londra

Doua dintre cele mai vechi cluburi din Anglia se vor intalni in aceasta seara de la ora 22:00 intr-o partida pe care o vom analiza in continuarea acestui articol, dar pentru Manchester United si Arsenal Londra meciul de astazi are o importanta majora deoarece ambele formatii au nevoie de cele 3 puncte pentru a-si atinge obiectivul. In momentul de fata Arsenal se claseaza mai bine deoarece dupa 14 etape tunarii au adunat 30 de puncte si ocupa pozitia a patra din clasament.

In acest sezon Arsenal Londra evolueaza in Europa League, dar conducerea clubului londonez spera ca trupa antrenata de Unai Emery sa revina in Champions League, acolo unde beneficiile financiare sunt net superioare. In ultimele 5 deplasari Arsenal nu a suferit nici o infrangere, dar este important sa amintim faptul ca Manchester United este una dintre cele mai puternice adversare din Europa.

Formatia de pe Old Trafford nu a avut pana acum cel mai bun parcurs in Premier League, jucatorii pregatiti de Jose Mourinho au doar 6 victorii din cele 14 etape si cu un golaveraj negativ ocupa pozitia a saptea din clasament. Speram ca meciul de astazi sa fie la de disputat ca ultima intalnire in care Manchester United s-a impus cu scorul de 2-1, iar pentru pariori recomandam varianta de sansa dubla X2 cotata cu 1.55 deoarece Arsenal traverseaza o perioada foarte buna.

{{notification_msg}}