Meciul zilei Liverpool - Manchester United

Analiza meciuri

Liverpool - Manchester United

     O partida cruciala in lupta pentru titlu din Premier League va avea loc in aceasta seara de la ora 18:00, un meci intre Liverpool si Manchester United, doua dintre cele mai puternice formatii din Anglia care promit sa ne ofere o confrutnare memorabila.

Gazdele acestei partide sunt cei de la Liverpool, trupa cormoranilor avand sansa sa urce din nou pe prima pozitie din clasament daca va reusi sa castige cele 3 puncte puse in joc. Liverpool s-a impus in 6 din cele 7 etape disputate pe Anfield si trebuie sa tinem cont ca formatia pregatita de Jurgen Klopp este singura echipa neinvisa in aceasta editie de campionat.  De asemena,             Liverpool are cea mai eficienta defensiva din Anglia, chiar daca filosofia impusa de tehnicianul german este foarte ofensiva Liverpool a incasat doar 6 goluri. Acest lucru nu este valabil si pentru Manchester United, o formatie care a primit 26 de goluri si are in acest moment 26 de puncte.

     Fanii  diavolilor din Manchester se asteapta ca favoritii lor sa se lupte si in acest an pentru prima pozitie din Premier League, dar jucatorii antrenati de Jose Mourinho au nevoie de o victorie in acest duel pentru a pastra sanse reale la castigarea titlului. Avand in vedere aceste aspecte trebuie sa ne asteptam la un duel foarte spectaculos, iar pariorii care vor miza pe succesul gazdelor vor obtine cota 1.50 de la majoritatea caselor de pariuri.  

{{notification_msg}}