Meciul Zilei: Juventus - Inter Milano

Analiza meciuri

Juventus Torino - Inter Milano

Foarte putine formatii din Europa au reusit sa inregistreze rezultate comparabile cu cele obtinute de Juventus Torino, campioana ultimelor sezoane din Italia are deja un avans important in lupta pentru titlu si spera sa conserve acest avans si dupa derby-ul de astazi cu Inter Milano.

Favorita clara in aceasta partida este Juventus Torino, gazdele de astazi au 13 victorii in cele 14 etape disputate pana acum si diferenta dintre torinezi si Napoli, a doua clasata, a ajuns la 8 puncte. Inter Milano ocupa in acest moment a treia pozitie a clasamentului si chiar daca au reusit o singura victorie in ultimele 5 partide fotbalistii antrenati de Luciano Spalletti pot produce astazi prima infrangere a liderului din Serie A. Juventus si-a aratat slabiciunile si in esecul suferit in UEFA Champions League impotriva englezilor de la Manchester United, iar Inter poate specula faptul ca in trupa gazdelor sunt mai multi fotbalisti indisponibili. Chiar daca nu va putea folosi cativa dintre cei mai experimentati jucatori din lot, antrenorul celor de la Juventus, Massimiliano Allegri, se poate baza astazi pe Cristiano Ronaldo, un fotbalist care a facut de multe ori diferenta in favoarea torinezilor.  

In precedenta intalnre directa cele doua echipe au oferit un spectacol memorabil, scorul final a fost de 3-2 pentru Juventus si astazi pariorii ar trebui sa mizeze tot pe un succes al campioanei Italiei care este cotat cu 1.55 de majoritatea agentiilor de pariuri. 

{{notification_msg}}