ˆ

Meciul Zilei: Italia - Ucraina

Italia – Ucraina

Inainte de urmatoarele meciuri din UEFA Nations League, selectionatele Italiei si Ucrainei se vor intalni intr-o partida amicala care se va disputa de la ora 21:00 pe Stadio Luigi Ferraris in cel mai interesant duel al zilei.

Italienii sunt favoriti in aceasta intalnire, insa chiar daca beneficiaza de avantajul terenului propriu nu trebuie sa omitem faptul ca in ultimele 4 partide selectionata condusa de Roberto Mancini nu a reusit nici o victorie. Acest tehnician a fost ales din luna mai, dar pana in prezent singurul succes inregistrat a fost tot intr-un meci amical disputat in compania Arabiei Saudite, o adversara care este  inferioara chiar si Ucrainei. Nu intamplator formatia italiana a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, desi in lotul convocat se afla multi fotbalisti care evolueaza la cele mai importante cluburi din Europa.

In tabara Ucrainei nu exista atat de multe nume cunoscute, probabil ca cel mai important jucator din echipa oaspetilor este Andriy Yarmolenko, atacantul celor de la West Ham a acumulat foarte multa experienta si poate influenta decisiv rezultatul amicalului cu Italia. Totusi, Ucraina s-a remarcat printr-o defensiva foarte organizata in victoriile cu Slovacia si Cehia, iar in deplasarea de astazi nu trebuie sa ne asteptam la o strategie foarte ofensiva. In concluzie, cel mai indicat pronostic este optiunea de sub 2.5 goluri cotata cu 1.65 deoarece nici una dintre cele doua formatii nu va risca foarte mult in ofensiva.

Te invităm să ne spui părerea ta și ce pronostic ai alege folosind secțiunea de comentarii de mai jos.

Cote pariuri Italy - Ukraine


Adaugă comentariu