Meciul Zilei: Franta - Germania

Analiza meciuri

Franta - Germania

Ultimele doua campioane mondiale se vor intalni in aceasta seara intr-un duel ce va atrage atentia lumii fotbalului deoarece Franta si Germania ne vor oferi un meci de cel mai inalt nivel.  Cele doua rivale fac parte dintr-o grupa in care se afla si Olanda, iar dupa primele 3 etape francezii ocupa prima pozitie din clasament cu 4 puncte, iar germanii se afla pe locul 3 cu un singur punct obtinut in partida din tur. Acel duel a fost unul foarte echilibrat in care ambele echipe s-au aparat excelent si nu au acordat foarte multe ocazii adversarilor.

Probabil ca in meciul de astazi nationala cocosului galic va incerca sa fructifice avantajul terenului propriu si sa obtina o victorie decisiva. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca in vestiarul germanilor nu este o atmosfera foarte placuta, dezemagirea de la Campionatul Mondial din Rusia a fost retraita in urma cu cateva zile atunci cand selectionata condusa de Joachim Low a fost invinsa de Olanda cu scorul de 3-0.

In ultimii 6 ani am avut parte de cate un duel intre cele doua super-puteri ale fotbalului si trebuie sa evidentiem faptul ca nemtii nu au mai castigat din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 2014, deci un succes al francezilor cotat cu 1.70 poate reprezenta cea mai inspirata alegere in acest meci.

{{notification_msg}}