Meciul Zilei: FC Botosani - Poli Iasi

Analiza meciuri

FC Botosani – Poli Iasi

Singurele echipe din regiunea Moldovei care evolueaza in Liga I se vor intalni astazi de la ora 17:00, un derby local pe care fanii celor de la FC Botosani si Poli Iasi il asteapta de foarte mult timp. Diferenta din clasament intre cele doua adversare este de doar 2 puncte si este foarte posibil ca si in acest sezon sa vedem ambele formatii luptand pentru evitarea retrogradarii. Poli Iasi traverseaza o perioada nefasta, iar in ultimele 5 etape jucatorii lui Flavius Stoican au obtinut doar o singura victorie . Aceste rezultate dezamagitoare au diminuat moralul echipei iesene care se bazeaza in continuare pe experienta capitanului Andrei Cristea, un fotbalist care a ajuns la 34 de ani dar care poate juca un rol decisiv in duelul de astazi.

De partea cealalta se remarca mai multi jucatori straini care aduc un plus de vitalitate si imaginatie trupei antrenate de Constantin Enache. Din pacate pentru FC Botosani, acesti fotbalisti nu erau inca complet adaptati la duelul din tur atunci cand Poli Iasi s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1, Andrei Cristea fiind marcatorul ambelor goluri pentru ieseni.

Meciul de astazi va fi foarte tensionat, dar cel mai indicat pronostic este un succes al botosanenilor care este cotat cu 2.40 si ii va aduce pe cei la FC Botosani la doar 4 puncte de primele 6 pozitii din Liga I.

 

{{notification_msg}}