Meciul Zilei: Dusseldorf - Mainz

Analiza meciuri

Dusseldorf - Mainz

Bundesliga este unul dintre cele mai spectaculoase campionate din Europa, iar in prima partida din acest week-end microbistii vor avea parte de un meci intre doua formatii care au ca obiectiv mentinerea in primul esalon al fotbalulu german. Duelul dintre Dusseldorf si Mainz va incepe de la ora 21:30, iar pentru cele doua formatii va fi o oportunitate foare buna de a obtine o victorie care sa mai ridice moralul jucatorilor.

Dusseldorf sunt gazdele acestei intalniri, dar chiar si in aceste conditii va fi foarte dificil sa obtina cele 3 puncte impotriva celor de la Mainz, o formatie care etapa precedenta a fost foarte aproape sa obtina un egal in compania liderului campionatului, Borussia Dortmund. Mainz a obtinut doar o victorie in deplasarile din acest sezon si se afla pe locul 10 cu 15 puncte, la doar 6 puncte de Dusseldorf care ocupa penultimul loc din clasament. Observam ca diferenta de puncte dintre cele doua adversare nu este foarte mare, deci daca jucatorii din Dussedorf vor obtine o victorie in acest duel, trupa pregatita de  Friedhelm Funkel va iesi temporar din zona retrogradarii.

Ultima confruntare directa intre cele doua grupari a avut loc in urma cu 5 ani, dar pariorii care mizeaza pe sansa dubla X2 cotata cu 1.50 au o sansa foarte buna de a obtine un pariu castigator.

{{notification_msg}}