Meciul Zilei: Dinamo Kiev - Ajax Amsterdam

Analiza meciuri

Dinamo Kiev – Ajax Amsterdam

Dupa ce s-a impus in meciul din tur cu scorul de 3-1, Ajax Amsterdam va incerca sa apere acest avantaj in returul de pe stadionul NSC Olimpiyskiy, acolo unde gruparea olandeza va avea o misiune foarte dificila impotriva vice-campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev.

Aceasta partida este una dintre cele mai asteptate din preliminariile UEFA Champions League deoarece Dinamo va incerca sa profite de avantajul terenului propriu si sa obtina o victorie suficient de categorica pentru a le permite accesul in faza grupelor.

Formatia din Kiev are mai multe meciuri oficiale in acest sezon, deci jucatorii gazdelor ar trebui sa fie mai bine pregatiti fizic decat cei de la Ajax Amsterdam. De altfel, exista o lista destul de importanta de jucatori cu probleme medicale in lotul olandezilor, un amanunt care ii poate avantaja pe cei de la Dinamo Kiev. Probabil ca cei mai importanti absenti din formula oaspeilor vor fi Kasper Dolberg si Joel Veltman, insa lancierii au un lot destul de valoros care poate inlocui acesti jucatori.

Trebuie sa mai precizam faptul ca Dinamo Kiev este prezenta an de an in cupele europene, dar nu a mai reusit o calificare in grupele Champions League de 4 ani, ceea ce inseamna ca exista un mare entuziasm in randul suporterilor si al jucatorilor. In aceste conditii cel mai indicat pronostic este varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.55 si care poate aduce profit si in cazul in care Ajax va fi echipa calificata.

{{notification_msg}}