Meciul Zilei: Dinamo - CFR Cluj

Analiza meciuri

Dinamo Bucuresti - CFR Cluj

Confruntarea de astazi dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj reprezinta o partida foarte interesanta intre liderul campionatului Romaniei si una dintre cele mai iubite echipe din Liga I. Dinamo Bucuresti va beneficia in acest duel de avantajul terenului propriu, un amanunt care nu a contat in precedenta intalnire dintre cele doua echipe care a avut loc la Bucuresti. Acea confruntare s-a terminat cu victoria clujenilor cu scorul de 2-0 si tot CFR Cluj s-a impus si in prima intalnire din aceasta editie de campionat.

In sezonul precedent ardelenii au castigat titlul de campioana dupa 6 ani, iar dinamovistii nu au reusit nici macar sa participe in Play-off-ul pentru cupele europene. Gruparea cainilor rosii nu este foarte departe nici acum de aceasta dezamagire, inaintea acestei partide se aflau pe pozitia a zecea cu doar 18 puncte si fanii spera ca Mircea Rednic sa gaseasca si de aceasta data solutia salvatoare pentru Dinamo. In formula de astazi a gazdelor este posibil sa evolueze si Gregory Tade, un atacant in varsta de 32 de ani care a evoluat si pentru CFR Cluj in urma cu 3 ani.

Casele de pariuri acorda prima sansa la victorie clujenilor, iar pariorii care vor miza pe acest rezultat vor obtine cota 1.95, insa acest meci se anunta unul  foarte disputat deoarece si dinamovistii sunt foarte motivati sa castige cele 3 puncte.  

{{notification_msg}}