Meciul Zilei: CFR Cluj - Poli Iasi

Analiza meciuri

CFR Cluj – Poli Iasi

CFR Cluj va incerca sa castige titlul de campioana a Romaniei pentru al doilea sezon consecutiv, insa pentru a ajunge din nou pe prima pozitie a clasamentului gruparea ardeleana trebuie sa obtina cele  3 puncte in duelul de astazi cu Poli Iasi. In opinia caselor de pariuri CFR Cluj este favorita clara, insa diferentele dintre cele doua adversare sunt destul de mici si nu ar trebui sa ne asteptam la o diferenta mare de scor.

Campioana en-titre a Romaniei beneficiaza in acest meci de avantajul terenului propriu, un amanunt care nu a contat foarte mult in urma cu 5 etape atunci cand clujenii au suferit singura infrangere din aceasta editie de campionat. In esecul cu Viitorul Constanta CFR a intalnit o adversara ambitioasa care s-a luptat pentru fiecare minge, un scenariu care se poate repeta si in aceasta partida daca antrenorul de la Poli Iasi, Flavius Stoican, va reusi sa isi motiveze suficient jucatorii. Gruparea moldovenilor a demonstrat ca poate pune probleme si celor mai puternice echipe din Romania, fapt evidentiat si in ultima partida directa dintre cele doua echipe. 

Acel meci a fost foarte echilibrat si s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1, deci in duelul de astazi va propunem sa mizati pe optiunea sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.65 si poate aduce profit si in cazul in care iesenii reusesc sa evite infrangerea. 

{{notification_msg}}