Meciul Zilei: Bordeaux - Gent

Analiza meciuri

Bordeaux – Gent

Un duel foarte echilibrat in Europa League va avea loc in aceasta seara pe  Matmut Atlantique acolo unde Bordeaux va primi vizita celor de la Gent, doua echipe care nu au putut fi despartite in meciul din tur. Belgienii de la Gent au ratat sansa de a obtine o victorie valoroasa pe teren propriu, gruparea antreanta de Yves Vanderhaeghe a avut majoritatea ocaziilor in partida din tur, dar in confruntarea de astazi Bordeaux este considerata favorita la victorie si trebuie sa ne asteptam ca francezii sa atace mai mult. Formatia gazda a obtinut o victorie importanta in week-end atunci cand s-au impus cu scorul de 2-1 impotriva celor de la AS Monaco, una dintre cele mai puternice grupari din Ligue 1.

Bordeaux reprezinta o prezenta constanta in cupele europene, de altfel francezii au si un lot mult mai valoros decat adversara de astazi, printre cele mai importante nume din trupa gazdelor se numara Nicolas de Preville, Francois Kamano, Younousse Sankhare si portarul Benoit Costil. Toti acesti jucatori au acumulat deja o experienta semnificativa in meciurile importante si au avut un rol decisv in rundele precedente din Europa League in care Bordeaux a castigat toate partidele.

Fara sa mai adaugam si alte argumente va invitam sa mizati pe un succes al trupei franceze cotat cu 1.90, desi nu ne asteptam la o diferenta foarte mare avantajele celor de la Bordeaux  ar trebui sa fie suficiente pentru a le aduce victoria si calificarea.

{{notification_msg}}