Meciul Zilei: Astra Giurgiu - FC Botosani

Analiza meciuri

Astra Giurgiu - FC Botosani

Lupta pentru locurile din Play-off-ul Ligii I devine tot mai interesanta cu cat ne apropiem de finalul sezonului normal, iar in acest articol vom analiza duelul dintre Astra Giurgiu si FC Botosani, doua formatii care au posibilitatea de a se apropia de primele 6 locuri din clasament. Astra Giurgiu sunt gazdele acestei partide si echipa care traverseaza o perioada mai dificila, cele 4 infrangeri consecutive suferite in Liga I au diminuat moralul jucatorilor antrenati de Gheorghe Multescu. De partea celalalta exista o atmosfera foarte optimista dupa victoria impotriva Unversitatii Craiova in etapa precedenta, un succes care ii scoate pe botosaneni din zona retrogradarii si ii aduce la doar 5 puncte de a sasea pozitie din clasament.

Chiar daca in acest moment Astra trece printr-o forma nefasta, trebuie sa amintim microbistilor ca echipa giurgiuvenilor a terminat in primele 7 clasate in ultimii 6 ani, iar cea mai mare performanta a fost obtinuta in 2016 atunci cand au reusit sa castige singurul titlu de campioana din istoria acestui club. FC Botosani nu are un trecut prea glorios, iar din acest motiv jucatorii sunt foarte ambitiosi sa realizeze o performanta notabila in acest sezon.

Casele de pariuri se asteapta la un duel foarte echilibrat si pentru pariori sugeram o victorie a gazdelor care va aduce cota 2.10 si ii vor aduce pe cei de la Astra din nou in calculele pentru Play-off.

{{notification_msg}}