Meciul Zilei: AS Roma - Real Madrid

Analiza meciuri

AS Roma - Real Madrid

Castigatoarea din ultimele 3 sezoane a trofeului UEFA Champions Leagu se afla intr-o situatie foarte incomoda deoarece Real Madrid se va deplasa la AS Roma, o adversara destul de puternica care le poate incurca planurile galacticilor. In acest moment galacticii au 9 puncte si se afla la egalitate cu AS Roma, insa si CSKA Moscova are sanse de a termina pe primele doua pozitii.

In aceasta seara rusii pot face 7 puncte daca se vor impune pe teren propriu impotriva cehilor de la Plezn, iar in ultima etapa CSKA Moscova, singura echipa care a reuist sa o invinga pe Real Madrid, va intalni campioana Europei din ultimii 3 ani. Deja o exista o presiune foarte mare pe antrenorul madrilenilor, Santiago Solari, care a suferit un esec usturator etapa trecuta in deplasarea de la Eibar.

AS Roma si Real Madrid s-au intalnit de mai multe ori in ultimi ani, insa toate partidele directe din ultimii 2 ani s-au terminat cu victoria galacticilor care au castigat si in partida din tur cu scorul de 3-0.  Trebuie sa recunoastem ca oaspetii de astazi inca au un lot superior din punct de vedere valoric, iar o victorie a Realului cotata cu 2.10 poate fi cea mai inspirata alegere pentru pariori deoarece AS Roma poate obtine calificarea si in ultima etapa atunci cand pot obtine punctele necesare in meciul cu Plezn.

{{notification_msg}}