Meciul Zilei: AS Roma - Inter Milano

Analiza meciuri

AS Roma - Inter Milano

Una dintre cele mai cunoscute echipe din Serie A este AS Roma,  insa formatia din capitala Italiei nu trece prin cea mai buna perioada iar in aceasta etapa vor incerca sa obtina 3 puncte extrem de pretioase impotriva celor de la Inter Milano.

In acest moment AS Roma se afla pe locul 7 si a inregistrat o singura victorie in ultimele 5 etape, moralul romanilor a fost afectat si de esecul din UEFA Champions League suferit in aceasta saptamana chiar pe Stadio Olimpico in fata spaniolilor de la Real Madrid.  De altfel, AS Roma va intalni astazi si una dintre cele mai eficiente defensive din Serie A, Inter a incasat doar 10 goluri in cele 13 etape disputate pana in prezent si se claseaza pe pozitia a treia cu 28 de puncte. Formatia milaneza se afla la doar 9 puncte de liderul Juventus Torino si de foarte multi ani Inter Milano nu a mai fost atat de aproape de lupta pentru titlu. Cele mai multe sperante ale fanilor interisti si ale antrenorului Luciano Spaletti sunt legate de Mauro Icardi, atacantul de 25 de ani nu a marcat in partida cu Tottenham din UEFA Champions League dar poate face diferenta in duelul din aceasta seara.

Daca Inter Milano va evolua la fel de bine ca pana acum, atunci cea mai inspirata alegere pentru pariori este varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.45 si are foarte multe sanse sa va aduca un castig.

{{notification_msg}}