Meciul Zilei: AC Milan - AS Roma

Analiza meciuri

AC Milan - AS Roma

Prima confruntare a etapei din Serie A este si cel interesant duel al acestei runde deoarece AC Milan si AS Roma sunt doua dintre cele mai puternice grupari italiene.

Gazdele intalnirii de astazi inca nu au simtit gustul victoriei in acest sezon, AC Milan a disputat un singur meci in deplasare la Napoli, o partida in care jucatorii antrenati de Gennaro Gattuso au condus cu scorul de 2-0, dar la finalul celor 90 de minute napoletanii au reusit sa revina si sa castige cu scorul de 3-2. Acest esec este greu de digerat pentru orice fotbalist, iar pariorii trebuie sa fie constienti ca increderea milanezilor a fost afectata de acest rezultat. De partea cealalta, AS Roma a acumulat deja 4 puncte, in prima etapa a campionatului formatia din capitala Italiei a avut un meci foarte spectaculos impotriva Atalantei, scorul final a fost 3-3, insa trebuie tinem cont de faptul romanii au fost condusi la pauza cu 3-1.

 Avand in vedere numarul de goluri marcate pana acum de cele doua formatii, putem sa ne asteptam la un duel foarte spectaculos cu multe ocazii de ambele parti. In concluzie, cel mai posibil pronostic este varianta de peste 2.5 goluri cotata cu 1.80, insa si daca nu doriti sa pariati va recomandam sa urmariti acest meci deoarece veti avea parte de o partida atractiva.

{{notification_msg}}