Meci pentru titlu:Manchester United - Leicester

Analiza meciuri

Manchester United - Leicester

Cel mai interesant meci din etapa cu numarul 36 din Premier league se va disputa la Manchester intre United si Leicester. United ocupa locul 5 in clasament iar Leicester este liderul la zi. Leicester isi poate asigura titlul cu o victorie iar United lupta pentru un loc de Champions League. In duelul direct din turul campionatului cele doua echipe au terminat le egalitate 1-1.

Manchester United

United e la 5 puncte de locul 4 dar au un meci mai putin disputat pentru ca weekendul trecut au jucat in semifinalele FA Cup. Au reusit calificarea in finala FA Cup dupa ce au trecut in prelungiri de Everton. Vor juca in finala cu cei de la Crystal Palace iar daca vor reusi sa castige acest trofeu vor mai salva ceva dintr-un sezon in mare parte nereusit. Antrenorul Luis van Gaal are probleme de efectiv inaintea acestei partide si nu ii va avea la dispozitie pe Shaw, Schweinsteiger, Kean si Januzaj.

Leicester

Pentru Liecester urmeaza 3 meciuri in care au nevoie de 3 puncte pentru a castigat titlul, principalii urmaritori, Tottenham, sunt la 7 puncte distanta. In ultima etapa de campionat au trecut de Swansea cu 4-0 pe teren propriu intr-un meci in care nu au beneficiat si de aportul celui mai bun jucator, Vardy. Pot castiga titlul si daca pierd toate meciurile pana la final in cazul in care Tottenham pierde un meci. Claudio Ranieri nu se gandeste prea mult la claculele matematice inaintea acestei partide si a pregatit echipa pentru a castiga titlul pe Old Trafford. Jamie Vardy  poate rata castigarea titlului din teren pentru ca suspendarea lui expira dupa aceasta partida.

{{notification_msg}}