Meci pentru titlu:Leicester - Swansea

Analiza meciuri

Leicester - Swansea

Un meci care ar putea decide titlul se va juca astazi in Premier League, liderul Leicester va primi vizita ocupantei locului 14 Swansea. Leicester are mare nevoie de puncte pentru ca cei de la Tottenham joaca excelent in ultima perioada si asteapta orice greseala pentru a se apropia in clasament. In turul campionatului Leicester s-a impus in deplasarea de la Swansea cu 3-0.

Leicester

Daca vor sa castige titlul cei de la Leicester nu trebuie sa mai piarda puncte pe teren propriu, in ultima etapa au remizat acasa cu West Ham si au pierdut doua puncte importante. Momentul crucial al meciului s-a petrecut in minutul 56 cand vedeta echipei Vardy a fost eliminat, in acel moment conduceau cu 1-0 dar spre finalul jocului s-au vazut condusi si au egalat in minutele de prelungire printr-un penalty transformat de Ullo. Au 5 puncte peste Tottenham in clasament si au mare nevoie de victorie pentru a se apropia mai mult de primul titlu din istorie. Ranieri nu va putea miza in acest meci pe Vardy, Dyer si James.

Swansea

Dupa o serie de rezultate pozitive Swansea a scapat de grijile retrogradarii si au reusit sa isi asigure locul pentru sezonul viitor al Premier League. In acest moment au 10 puncte peste zona retrogradarii iar in ultima etapa aceasta relaxare s-a vazut cand au pierdut categoric cu penultima clasata Newcastle. Antrenorul Guidolin asteapta mai multa determinare din partea jucatorilor sai in aceasta partida iar Swansea nu va merge la Leicester doar pentru a face figuratie. Galezii merg in aceasta deplasare fara nici un jucator accidentat sau suspendat un lucru destul de rar in Premier League.

{{notification_msg}}