Meci nebun în La Liga : Valencia – Atletico Madrid

Analiza meciuri

Valencia – Atletico Madrid

Un derby doar cu numele echipelor, Valencia avand o evolutie slaba inca de la inceputul campionatului. Este pozitionata la mijlocul clasamentului si mai rau de atat inca nu si-a revenit. Atletico se afla pe locul doi, avand cu 4 punct mai mult decat rivalii de la Real, dar fiind totusi departe de liderul Barcelona. Ambele evolueaza in cupele europene, Valencia e prezenta in optimile Europa League, iar Atletico joaca in optimile Champions League. Etapa trecuta au castigat amandoua, iar in ultimele 7 jocuri au suferit doar o infrangere. In intalnirea din tur Atletico a invins-o acasa pe Valencia cu 2-1, dar in sezonul trecut a pierdut pe stadionul Mestalla cu 3-1.

Valencia

Recent a dat semne de revenire, dar acum doua etape a pierdut acasa cu 3-0 in meciul cu Athletic Bilbao, fiind a doua infrangere suferita acasa in acest sezon. Jucatorii Valenciei au jucat totul sau nimic in ultimele 6 etape, neavand un joc terminat la egalitate. Valencia a avut o serie de 3 victorii consecutive, doua in La Liga cu 2-1 si una in Europa League cu Rapid Viena. Dupa ce a fost invinsa de Athletic Bilbao, a castigat etapa trecuta acasa la Malaga cu 2-1, jucand fara jucatorii Cancelo si Perez. Golul victoriei a fost marcat de jucatorul Cheryshev, venit in aceasta iarna de la Real Madrid. In meciul cu Atletico Madrid, probabil ii vom vedea in atac pe Negredo si Rodrigo, in locul lui Feghouli si P.Alcacer.

Atletico Madrid

Probabil multora nu le place jocul facut de Atletico, dar aceasta echipa este pe pozitia secunda in clasament si are 4 puncte peste marea rivala Real Madrid, pe care a invins-o recent. Sa nu uitam ca evolueaza si Champions League, unde are sanse sa se califice in sferturile de finala. Motivul pentru care nu joaca un fotbal tocmai placut, este acela ca se bazeaza mai mult pe aparare, in ultimele 5 meciuri nu a incasat nici un gol. A remizat de multe ori fara goluri, dar a invins-o pe Real Madrid pe Santiago Bernabeu si etapa trecuta a castigat la scor cu Real Sociedad 3-0. Golul victoriei cu Real a fost inscris de Griezmann care a marcat si in meciul cu Sociedad. Antrenonul Simeone la introdus in teren pe Vieto in locul lui F. Torres in ultimul meci. Acum ne asteptam sa.l vedem pe F. Torres titular si pe Carrasco care si-a revenit dupa accidentare. Va lipsi mijlocasul Tiago si fundasul Savic.

{{notification_msg}}