Meci interesant în Serie A: AC Fiorentina – AC Milan

Analiza meciuri

AC Fiorentina – AC Milan

Acesta este un alt duel interesant al etapei cu numarul 6 din Serie A, avand in vedere ca se intalnesc doua vechi rivale, Fiorentina si Milan. Recent, ambele au avut parte de evolutii bune si sunt situate in partea de sus a clasamentului, unde Milan ocupa pozitia a 6 a si are cu doua puncte mai mult decat ocupanta locului 9, Fiorentina, care mai are un meci de jucat cu Genoa. Confruntarile directe din sezonul trecut s-au incheiat de fiecare data cu victoria echipei care a gazduit partida, cu scorul de 2-0.

AC Fiorentina

Cu siguranta Fiorentina isi doreste sa repete acel rezultat, mai ales ca dupa esecul din deplasare cu Juventus, a inregistrat doua victorii pe teren propriu. In celalte doua dispute a remizat, in una din ele in primul duel din grupele Europa League, cu grecii de la PAOK. Etapa trecuta a terminat la egalitate in campionat, cu Udinese. Acea partida cu Genoa a fost amanata din cauza vremii, iar cele doua victorii obtinute acasa, au fost in fata lui Chievo si Roma. Fanii Fiorentinei ar trebui sa fie incantati de cum a evoluat echipa lor de suflet in noul sezon, antrenata de Sousa si acum sunt optimisti in privinta unui rezultat pozitiv cu Milan. Vor lipsi pe motiv ca sunt accidentati Vecina si Astoria, iar Sanchez si Maio probabil ii vor inlocui. Ne asteptam sa-l vedem pe Ilicic in primul 11.

AC Milan

Am mentionat deja ca Milan a inceput sa evolueze din ce in ce mai bine, tinand cont ca saptamana trecuta a castigat in deplasarea de la Sampdoria cu 1-0, iar acum cateva zile in urma s-a impus cu 2-0 in fata lui Lazio, pe San Siro. In ambele dispute, a marcat atacantul columbian Bacca si cu 5 reusite este pe locul 2 in topul golgheterilor, in spatele lui Icardi. Trebuie sa precizam ca Milan are o defensiva destul de buna, pentru ca in ultimele doua meciuri nu a primit nici un gol. Toate acestea ne indica ca antrenorul Montella nu va schimba echipa de start, cu toate ca se poate baza pe serviciile fundasului Antonelli. Linia de mijloc, dar si atacul va fi acelasi ca in partida cu Lazio. Pe lista accidentatilor se regasesc: Fernandez, Zapata si Bertolacci.

{{notification_msg}}