Meci interesant în prima ligă din Rusia: FK Rostov – Lokomotiv Moscova

Analiza meciuri

FK Rostov – Lokomotiv Moscova

Acesta este un derby din prima liga rusa, care va decide cine va fi in fruntea clasamentului. Rostov este in continuare in lupta pentru titlu, in prezent avand doar cu doua puncte mai putin decat liderul si ocupand pozitia secunda, in timp ce Lokomotiv Moscova se afla pe locul 5 si isi doreste sa se califice in cupele europene. Etapa trecuta Rostov a pus capat unei serii de 8 meciuri fara infrangere, dupa ce a pierdut cu Mordovia, insa din fericire pentru ea si liderul CSKA a fost invins de catre Spartak Moscova. In partida din tur, Rostov a castigat cu 2-0 in fata celor de la Lokomotiv Moscova.

FK Rostov

Mai spera la titlu, dar etapa trecuta a ratat sansa de a deveni lider, deoarece a fost infranta de Mordovia, o echipa ce se lupta pentru a ramane in prima liga. A fost aproape sa obtina un punct in acel meci, insa a primit un gol cu 4 minute inainte de final. In urma cu doua etape a reusit o victorie de senzatie in fata celor de la Zenit cu scorul de 3-0, fiind al 8 duel consecutiv in care nu a primit nici un gol si nu a pierdut. Nu va fi un dezastru pentru Rostov daca va termina pe locul 2, dar mai sunt 4 etape pana la final si poate castiga campionatul sau poate pierde pozitia secunda. Dupa victoria cu Zenit, Azmoun si Kalachev au devenit rezerve, deoarece antrenorul Berdyev s-a hotarat sa schimbe primul 11. In duelul de vineri seara este posibil sa-l vedem pe Azmoun in teren inca din startul partidei, deoarece a inscris impotriva celor de la Zenit.

Lokomotiv Moscova

A pierdut etapa trecuta derby-ul cu Spartak Moscova cu scorul de 2-0 si s-a indepartat de locurile ce duc in cupele europene. Daca castigau, acum erau pe o pozitie ce duce in Europa League si se aflau la 4 puncte distanta de lider. Programul pana la final este destul de dificil, pentru ca va juca cu Zenit in deplasare, dar spera sa faca o surpriza atat in partida cu Lokomotiv Moscova, cat si in Sankt Petersburg, pentru a termina pe o zitie ce duce in cupele europene. In momentul de fata, evolueaza cel mai bine in deplasare dintre toate echipele din prima liga. Antrenorul Cherevchenko nu va face mari modificari in echipa de start, cu exceptia lui Pejcinovic si Ndinga care vor fi abenti. Probabil acestia vor fi inlocuiti de Shishkin si Mikhalik.

{{notification_msg}}