Meci interesant în Premier League: Everton –West Ham

Analiza meciuri

Everton – West Ham

Acest duel din etapa cu numarul 29 din Premier League, pune fata in fata echipa de pe locul 11 Everton cu cea de pe locul 6 West Ham care in prezent are cu 8 puncte mai mult. Ambele echipe sunt intr-o forma buna si cu totii ne asteptam sa vedem un fotbal de calitate pe stadionul Goodison, asa cum a fost in intalnirea din tur cand s-a terminat la egalitate 1-1 pe stadionul Boleyn Ground.

Everton

Se afla intr-o forma buna, deoarece vine dupa 5 victorii consecutive si o infrangere suferita acum doua etape pe stadionul celor de la West Bromwich. Inainte de aceasta, elevii antrenorului Martinez au castigat de doua ori cu 3-0, acasa cu Newcastle si in deplasare cu Stoke, iar etapa trecuta au castigat cu penultima clasata Aston Villa cu scorul de 3-1. In FA Cup o va intalni pe Chelsea in sferturile de finala, meci care se va juca weekend-ul viitor. A dat de un adversar foarte puternic, dupa ce in fazele anterioare din FA Cup, s-a duelat cu echipe din ligile inferioare. Pentru meciul cu West Ham, Martinez nu va putea conta pe mijlocasul Besic si fundasii Oviedo, Browning si Hibbert, deoarece toti sunt accidentati.

West Ham

A castigat ultimele doua meciuri jucate acasa si s-a apropiat la doar 1 punct de pozitia a patra pe care se afla Manchester City si la 5 puncte de locul 3, ocupat de Arsenal. Jucatorii antrenorului Bilic au castigat ultimele doua dueluri acasa cu 1-0, in fata celor de Sunderland si Tottenham. In FA Cup va juca sferturile de finala, asta dupa ce a reusit sa treaca de Blackburn si Liverpool. La fel ca rivala din acest meci, a dat de un adversar cu nume mare, Manchester United, de care cu siguranta nu va fi usor sa treaca. West Ham in deplasare joaca fara frica, asa ca ne asteptam sa vedem o confruntare spectaculoasa. La echipa a revenit fundasul Bryan, dar antrenorul nu se va putea baza pe multi jucatori care sunt accidentati, precum fundasii Tomkins, O’Brian, Reid si atacantul Valencia. 

 

{{notification_msg}}