Meci interesant în La Liga: Deportivo – Real Sociedad

Analiza meciuri

Deportivo – Real Sociedad

Este un duel intre doua echipe care evolueaza diferit, fiindca Deportivo vine dupa o serie de 7 meciuri fara victorie in campionat. Inainte de aceasta etapa echipa din La Coruna avea un punct mai mult decat ultima pozitie retrogradabila. Real Sociedad evolueaza mai bine insa nu a pierdut in precedentele 6 meciuri, dar a remizat cu Barcelona. Se afla pe locul 5 in clasament inainte de etapa cu numarul 14. Confruntarile directe din sezonul trecut s-au incheiat la egalitate.

Deportivo

Chiar daca a jucat mai bine, nu a putut sa castige mai multe partide si a ajuns aproape de zona retrogradabila. A fost infranta in deplasare de Celta si Barcelona dupa care a remizat de doua ori. Deportivo a condus cu 2-0 in disputa cu Sevilla, dar a primit 3 goluri si a pierdut. Cu Malaga a avut avantaj, insa a fost invinsa cu un gol inscris in minutele de prelungire. Saptamana trecuta a fost invinsa in Cupa si nu a aratat deloc bine in atac. Bruno Gama si Babel sunt accidentati si vor lipsi din acest duel. Va reveni mijlocasul Borges in primul 11.

Real Sociedad

In etapa trecuta a terminat la egalitate 1-1 cu Barcelona. In acel meci avut posesie mai buna si mai multe ocazii decat catalanii. Dupa 4 victorii, incluzand-o si pe cea cu Atletico Madrid, punctul din duelul cu Barcelona a fost un rezultat foarte bun. In Cupa Regelui Spaniei a invins-o cu 3-1 pe Valladolid si este ca si calificata in faza urmatoare. Antrenorul Eusebio a folosit o echipa de start puternica, din care a facut parte si Joseluom. Va lipsi Oyarzabal, deoarece nu s-a recuperat complet.

{{notification_msg}}