Meci interesant în La Liga: CA Osasuna – Valencia

Analiza meciuri

CA Osasuna – Valencia

Nu este surprinzator faptul ca Osasuna se afla pe ultimul loc, dar nimeni nu se astepta ca Valencia sa fie cu o pozitie deasupra zonei retrogradabile. Oaspetii au un avantaj de 5 puncte fata de adversara din acest meci. Ambele au fost invinse in prima mansa a saisprezecimilor Cupei Regelui Spaniei si si-au schimbat antrenorii. In campionat nu au mai castigat de mult timp si nu este de mirare ca se afla in partea de jos a clasamentului. Ultima confruntare directa s-a incheiat cu o remiza 1-1, in Pamplona.

CA Osasuna

Are cel mai mic buget din La Liga si este o candidata serioasa la retrogradare. Spera sa mai adune puncte, in special cand joaca pe teren propriu, pentru a spera in continuare ca nu se va reintoarce in liga secunda. Este singura echipa care nu a reusit sa castige un meci acasa. A schimbat multi antrenori, iar Jaoquin Caparros a parasit banca tehnica dupa esecul 3-0 cu Eibar, din Cupa. Osasuna este ca si eliminata, dar marea problema e pozitia pe care se afla in clasament. Are nevoie de un miracol pentru a ramane in La Liga, insa o victorie cu Valencia ar creste moralul jucatorilor. Noul antrenor Petar Vasiljevic va incerca sa remonteze echipa si sa o aduca pe linia de plutire. Ramane de vazut ce va schimbat in primul 11, fiindca nu se va putea baza pe jucatorii: J.Flano, Cuevas, M.Flano, Merida si Digard.

Valencia

Trece printr-o perioada dificila, avand in vedere ca acum cateva sezoane o vedeam evoluand in Champions League si se afla in topul clasamentului din La Liga. Totusi are jucatori buni si nu ar trebui sa fie pe o asemenea pozitie in liga, insa jocul echipei este foarte slab. Problema este ca schimba antrenorul prea des. Ultimul care a parasit banca tehnica a Valenciei a fost Prandelli. Recent, a suferit o infrangere usturatoare in Cupa cu 4-1, in fata celor de la Celta Vigo. O veste buna e ca va reveni Nani si va fi titular, alaturi de Santos si Mangala. Cancelo este suspendat, iar Abdennour va lipsi pentru ca a fost convocat la echipa nationala.

{{notification_msg}}