Meci interesant în Championship: Brighton – Nottingham Forrest

Analiza meciuri

Brighton – Nottingham Forrest

Vineri seara vom aveam un duel intre Brighton si Nottingham Forrest din a doua etapa a ligii secunde din Anglia, Championship. Ambele echipe si-au asigurat calificarea in runda urmatoare a Cupei Ligii, iar in prima etapa din campionat Brighton a remizat fara goluri in deplasarea de la Derby County, in timp ce Nottingham a triumfat cu 4-3 pe teren propriu, in duelul cu Burton. In Confruntarile directe din sezonul trecut Brighton a fost invingatoare acasa cu 1-0, dar si in deplasare cu 2-1.

Brighton

Din acest motiv fanii se asteapta la o noua victorie, care probabil va anunta o noua contracandidata la topul clasamentului. In sezonul precendent a fost foarte aproape sat ermine pe locul 2 si sa se califice in Premier League, dar a fost incurcata in ultima etapa de Middlesbrough, dupa care in semifinalele play-off-ului a fost invinsa de Sheffield Wednesday. In acele meciuri antrenorul Hughton nu s-a putut baza pe mai multi jucatori, iar in aceasta vara a cerut transferul lui Murray si Norwood. In prima runda din Cupa Ligii, Brighton a castigat partida cu Colchester, cu toate ca antrenorul a menajat cei mai importanti jucatori. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 care a fost si in meciul cu Derby County. Vor lipsi Stephens, Hunemeier si Goldson, deoarece sunt accidentati.

Nottingham Forrest

Isi doreste un sezon mai bun fata de cel de anul trecut pe care l-a terminat pe locul 16 si de aceea a venit un nou antrenor pe banca tehnica. Montanier, fostul antrenor al echipei Rennes, va incerca sa duca echipa pe o pozitie cat mai sus in clasament. Trebuie sa adaugam ca in aceasta vara au venit la echipa 7 jucatori noi printer care se numara: Kasami, Henderson, Veldwijk, Lama, Hildeberto si Vellios. Pe de alta parte Tesche si Wilson s-au transferat la alte echipe, iar Oliveira, Jokic si Mendes au fost imprumutati. A invins-o pe Burton cu 4-3 in prima etapa, dupa care a castigat si prima runda din Cupa Ligii cu 2-1 in fata celor de la Doncaster. Nu-i vom vedea in teren pe Manciennesa, Blackstock, Fox, Fryatt, Vries si Pinillos.

{{notification_msg}}