Meci interesant în Brazilia: Santos – Chapecoense

Analiza meciuri

Santos – Chapecoense

Aceasta este o alta partida interesanta din etapa cu numarul 13 al campionatului brazilian Serie A, in care se vor intalni doua echipe din partea de sus a clasamentului, Santos care este pe locul 6 si Chapecoense care este la un punct distanta si ocupa pozitia a 9 a. In etapa precedenta Chapecoense a castigat in minutul 90 cu 3-2 in fata celor de la Cruzeiro, in timp ce Santos in acelasi minut a pierdut in deplasare cu 3-2 duelul cu Gremio. In ultimele confruntari din campionat, Santos a castigat cu 3-1 acasa si Chapecoense a invins cu 1-0 pe teren propriu.

Santos

Din acest motiv Santos crede intr-o noua victorie in fata celor de la Chapecoense, mai ales ca joaca foarte bine acasa, unde vine dupa o serie de 3 victorii fara gol primit. Dupa infrangerea suferita in fata lui Gremio, a coborat doua pozitii in clasament si acum se afla pe locul 6, la 3 puncte in spatele echipei de pe locul 2 Corinthians. Antrenorul Dorival Junior a anuntat ca va fi pe teren in startul partidei aceeai echipa pe care am vazut-o in ultimele 5 meciuri, care va practica un joc agresiv mai ales in atac, deoarece o victorie ar insemna foarte mult. Vor lipsi Paulinho, David Braz si Oliveira, pentru ca sunt accidentati, insa va reveni la echipa atacantul Leandro Damiao.

Chapecoense

Prezenta sa in partea de sus a clasamentului este o surpriza placuta, avand in vedere ca toata lumea se astepta sa se lupte in zona retrogradabila, chiar de la inceputul acestui sezon. Antrenorul Caio Junior a reusit sa creeze un grup, o echipa puternica, fara vedete, care sa practice un fotbal bun, mai ales in defensiva. Nu a fost infranta acasa pana acum, remizand de 4 ori in ultimele 6 dueluri, dar a facut un joc bun in fata unor adversare mult mai bine cotate. Am mentionat mai sus ca etapa trecuta a fost norocoasa, dupa ce a castigat pe final de meci, cu un gol marcat de rezerva Kempes. Pe lista accidentatilor se afla Marcelo, Net, Gil, Gimenez si Dener.

{{notification_msg}}