Meci interesant în Brazilia: Corinthians – Santos

Analiza meciuri

Corinthians – Santos

Toate meciurile ale etapei a 4 a din prima liga braziliana se vor juca in acest weekend, iar noi am ales un duel interesant intre Corinthians si Santos. Gazdele au inceput bine sezonul cu doua victorii si o remiza, iar oaspetii au bifat un singur triumf si doua esecuri, motiv pentru care se afla pe locul 15. In confruntarile directe din sezonul trecut de fiecare data a castigat echipa care a gazduit partida.

Corinthians

Este echipa mai in forma si putem spune ca are sanse mai mari sa castige duelul, avand un start bun de sezon in campionat si in Cupa Americana de Sud. In campionatul trecut a terminat pe pozitia a 7 a si cu un an inainte a fost campioana, din acest motiv conducerea clubului l-a demis pe antrenorul Borges. Fabio Carrile este noul antrenor de pe banca tehnica. De la venirea sa, Corinthians evolueaza bine, acumuland 7 puncte in primele 3 etape din Serie A, iar in Cupa Americana de Sud a eliminat-o pe Universidad de Chile. Pablo,Yoa Bastos, Gabriel si Jadson sunt noii jucatori sositi, iar intre timp au parasit echipa Uendel, Marlone si Williams. Pe lista accidentatilor se afla Blabuena, Augusto, Principe si Vilson.

Santos

Am mentionat deja ca vice-campioana Braziliei a avut un start slab de sezon inregistrand doua esecuri si o victorie in primele 3 etape si din acest motiv Santos se afla cu doua locuri deasupra zonei retrogradabile. Putem spune ca este putin obosita si din cauza meciurilor din Cupa Libertadores, unde a castigat grupa cu 3 triumfuri si 3 remize. Lotul a fost modificat inaintea inceperii campionatului, Santos pierzand unii jucatori important precum Alison, Damiao, Valencia si Barbosa. Conducerea clubului i-a adus pe Donizete, Hernandez, Cleber, Kayke si Henrique. Antrenorul Junior nu se poate baza pe serviciile lui Caju, Lima, Felipe si G.Henrique. 

{{notification_msg}}