Meci in Ligue 1:Lille - Angers

Analiza meciuri

Lille - Angers

In aceasta seara avem un meci din Ligue 1 in care ocupanta locului 6 Lille va primi vizita ocupantei locului 8 Angers. Ambele echipe practica un fotbal de calitate in ultima perioada si va urma un meci interesant. In turul campionatului Angers s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

Lille

Gazdele au nevoie de o victorie in aceasta seara pentru a reintra in lupta pentru un loc de Europa League. Lille a avut un sezon de toamna dezastruos dar si-au revenit pe parcurs iar in ultimele 3 luni au pierdut un singur meci in campionat. Ocupa in acest moment locul 6 si au 5 puncte mai putin decat echipele de pe locurile de Europa League. Weekendul trecut si-au intrerupt seria de invincibilitate cand au pierdut finala Cupeii Ligii impotriva celor de la PSG. In acest meci nu vor putea juca accidentatii Maignan, Martin si Bautheac.

Angers

Atunci cand se juca meciul tur intre cele doua echipe, Angers ocupa pozitia secunda dar apoi au avut o cadere masiva in clasament dupa o serie de 7 infrangeri, 2 remize si o singura victorie. Au cazut dupa acea serie pana pe locul 12 dar si-au revenit in ultimele etape cand au inregistrat 3 victorii si o remiza. Angers e la 8 puncte de locurile care duc in Europa League si au sanse minime la aceasta competitie. Au ceva probleme de lot inaintea acestei partide si nu vor putea juca Manceau, Auriac, Dore si Traore.

{{notification_msg}}