Meci în Bundesliga:Augsburg - FC Koln

Analiza meciuri

Augsburg - FC Koln

Augsburg - Koln este meciul care va deschide aceasta etapa de Bundesliga, cele doua echipe sunt aproape de mijlocul clasamentului dar numai cei de la Koln au scapat de grijile retrogradarii avand 9 puncte peste echipele aflate la retrogradare. Augsburg are 5 puncte peste zona fierbinte si mai au nevoie de o victorie pentru a sta linistiti. In prima parte a sezonului Augsburg s-a impus in deplasarea de la Koln cu 1-0.

Augsburg

Augsburg nu a avut un sezon reusit, au jucat in grupele Europa League si nu au reusit sa se califice in fazele eliminatorii ale competitiei iar in campionatul intern au ocupat pentru cateva etape ultimul loc in clasament. Prima parte a campionatului a fost dezastruoasa pentru ei si doar cateva transferuri in pauza de iarna au reusit sa revitalizeze echipa. Au in acest moment o serie de 3 victorii consecutive iar cu o victorie in aceasta seara nu ar mai avea grijile retrogradarii. Nu vor putea juca in aceasta seara Caiuby si Verhaegh.

FC Koln

Koln a traversat o criza a rezultatelor pe teren propriu unde au reusit sa invinga abia etapa trecuta pe Darmstadt dupa o pauza de doua luni fara victorie. Au doua victorii consecutive dupa ce au reusit o victorie spectaculoasa la Mainz unde au fost condusi cu 2-0 iar in ultima jumatate de ora au marcat 3 goluri si au castigat meciul. Cei mai buni oameni ai lor in ultimele doua etape au fost Modeste si Riesse. Antrenorul Stoger nu are proleme de lot inaintea acestei partide. 

{{notification_msg}}